Kamadó blog
Paradicsomszósz a Kamadóban
A befőzés hosszú évszázadok óta kedvelt tevékenység, mely során az emberek a friss gyümölcsöket és zöldségeket konzerválják tartósítószerek nélkül. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az év bármely szakában élvezhessük a nyári ízeket. Most egy igazán zamatos kamadóban elkészíthető paradocsomszósz receptet mutatunk.
Hogyan használd a zománcozott öntöttvas edényeket?
Így használd okosan a zománcozott és öntött vas edényeket. Ismerd meg tippeinket, hogy sokáig ép maradjon edényed!
Süss pizzát grillen!
A pizza méltán vált a világ egyik legkedveltebb ételévé, hiszen egyszerűen elkészíthető és rendkívül változatos feltétekkel kombinálható, így mindenki találhat az ízlésének megfelelő változatot.
Az eredeti olasz pizza kemencében készül, de mint tudod a magyar ember kreativitása határtalan, így bátran nekifoghatsz egy kerti grillezés során is elkészíteni ezt a sokoldalúan ízesíthető finomságot.
Itt a tavasz, elő a grillekkel! De hogyan készülj a szezonra?
A legtöbb ember számára a kerti gillezés a nyár esték egyik legkedveltebb társasági gasztroélménye. De az igazi grillmesterek tudják, hogy a legideálisabb évszak erre az élvezetes tevékenységre a tavasz és az ősz, amikor nem mi, hanem csak a hús sül meg. Cikkükben sorra vesszük, milyen előkészületekre lesz szükséged.
BBQ maghő lista!
A BBQ rubokról
Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ
Az évek óta már hazánkban is hódító BBQ mániát felismerő újabb hazai fűszergyártó dobta piacra a kifejezetten BBQ célra kifejlesztett fűszerkeverék családját. Ismerjétek meg a jászberényi JD's BBQ fűszer márkát!