Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kamadó blog

Kamadó hírek
Paradicsomszósz a Kamadóban

Paradicsomszósz a Kamadóban

A befőzés hosszú évszázadok óta kedvelt tevékenység, mely során az emberek a friss gyümölcsöket és zöldségeket konzerválják tartósítószerek nélkül. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy az év bármely szakában élvezhessük a nyári ízeket. Most egy igazán zamatos kamadóban elkészíthető paradocsomszósz receptet mutatunk. 

Hogyan használd a zománcozott öntöttvas edényeket?

Hogyan használd a zománcozott öntöttvas edényeket?

Így használd okosan a zománcozott és öntött vas edényeket. Ismerd meg tippeinket, hogy sokáig ép maradjon edényed!

Süss pizzát grillen!

Süss pizzát grillen!

A pizza méltán vált a világ egyik legkedveltebb ételévé, hiszen egyszerűen elkészíthető és rendkívül változatos feltétekkel kombinálható, így mindenki találhat az ízlésének megfelelő változatot.

Az eredeti olasz pizza kemencében készül, de mint tudod a magyar ember kreativitása határtalan, így bátran nekifoghatsz egy kerti grillezés során is elkészíteni ezt a sokoldalúan ízesíthető finomságot.

Itt a tavasz, elő a grillekkel! De hogyan készülj a szezonra?

Itt a tavasz, elő a grillekkel! De hogyan készülj a szezonra?

A legtöbb ember számára a kerti gillezés a nyár esték egyik legkedveltebb társasági gasztroélménye. De az igazi grillmesterek tudják, hogy a legideálisabb évszak erre az élvezetes tevékenységre a tavasz és az ősz, amikor nem mi, hanem csak a hús sül meg. Cikkükben sorra vesszük, milyen előkészületekre lesz szükséged. 

BBQ maghő lista!

BBQ maghő lista!

A barbecue sütési technikánál a három alapvető dolog melyre figyelned kell: A szmókerben vagy grillben a hőmérséklet tartás (fire management), valamint a rácshőmérséklet és a hús maghőmérséklet. A sütő konstans hőmérsékletének megtartása (fire management) és rácshő elérése sütőtől és sok körülménytől függ, de a húst fajtától függően a maghő, mint célhőmérséklet a legtöbb esetben fix. Ezúttal a maghőmérsékleteket szedtük neked listába. 
A BBQ rubokról

A BBQ rubokról

Rub = Szárazpác. Ettől természetesen többet is érdemes tudni a barbecue technika egyik alapvető fűszerkeverékéről...
Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ

Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ

Az évek óta már hazánkban is hódító BBQ mániát felismerő újabb hazai fűszergyártó dobta piacra a kifejezetten BBQ célra kifejlesztett fűszerkeverék családját. Ismerjétek meg a jászberényi JD's BBQ fűszer márkát!