Leírás
Deflektor kőlap: Lassú, alacsony hőfokú barbecue sütéshez!
A deflektor, mint hőhatároló akadályozza meg, hogy az izzó faszén direkt hője gyorsan süsse, égesse meg az ételt. Az un. indirekt sütéssel lassan, alacsony hőfokon puhára sülnek a húsok, továbbá füstölőfa chips alkalmazásával füstaromát is kaphat az étel. A BBQ technika egyik alapvetően szükséges kiegészítője! A deflektoron 3 lábat találhatsz, ezekkel felelé helyezd a kőlapot a kamadódba a faszéntartó peremére, majd ennek tetejére helyezd rá a grillrácsot. A lábak fognak távtartóként szolgálni a deflektor és a rács között.
A 66cm-es kamadónál egy fém deflektor kő tartóba kerül a deflektor kő.
Egy jó tanács: Lehetőség szerint minden sütés előtt vond be a deflektor követ alufóliával, vagy helyezz rá alacsony peremű alutálcát vízzel feltöltve. Ezzel megóvhatod hosszú távon a követ a lecsöpögő zsírtól, koromtól.